Compostal Technológia


A Compostal® takaróanyaggal és irányított levegőztető rendszerrel ellátott eljárás technikai és ökológiai szempontokat figyelembe véve is egy EU-konform technológia. Jellemzői az egyszerű és rugalmas kezelhetőség, a rövid komposztálási időtartam (30 nap) a nagy üzembiztonság és alacsony üzemeltetési költség.

A komposztálás teljes folymata számítógéppel vezérelt. Állandó oxigén és nedvességtartalom szabályozás a komposztálásban részt vevő mikroorganizmusok számára. Ezzel is biztosítva a számukra optimális körülményeket. A folyamat nem jár szagemisszióval, ami óriási előny lakott területek közelében. A Compostal Kft. mindezt kedvező áron kínálja ügyfelei számára.

A Compostal® technológia nemcsak komposztáláshoz használható, hanem kíválóan alkalmazható a vegyes kommunális hulladék stabilizálásához is.

Felépítése:

1. Compostal® takaróanyag


Optimális bomlási folyamatokat biztosít és egyenletes hőelosztás valamint véd a külső időjárási tényezőktől. Csökkenti a szagemissziót akár 90%-al. A speciális rögzítésnek köszönhetően ellenáll akár 120km/h erősségű széllökésnek is.

takaróanyag mikroszkópos felvétele

2. Levegőztető csőrendszer


Állandó oxigén és nedvességtartalom szabályozását teszi lehetővé a komposztálásban részt vevő mikroorganizmusok számára.

csovek

3. Ventilátor


MD-45/2880 típusú, közvetlen hajtású radiál ventilátor K0-36 minőségű alapanyagról gyártva

ipari ventillátor

Számítógépes irányítástechnika


compostal szoftver